top of page

DIFFERENTT MEDIA

IMG_2648.png

BLOG

ПЪРВИЯТ СТУДИЕН МИКРОФОН - КОЙ И ЗАЩО?

Първите професионални записи са винаги много вълнуващи. Разбира се, не всеки е тръгнал от професионално звукозаписно студио. Повечето от нас са стартирали у дома с микрофона от слушалките, но нека Ви попитаме: не е ли време да преминете една крачка напред? Заслужавате го, Вашето развитие е наш първи приоритет, затова днес ще Ви предложим два сравнително бюджетни, но качествени варианти за първия Ви студиен микрофон.

Може би идеята да се сдобиете с такова оборудване Ви звучи невъзможна или скъпа, но не е така. За да направите първия си домашен сетъп Ви е необходимо да имате просто компютър и добър микрофон за целта. Не Ви е необходима външна звукова карта, за да можете да записвате с предложенията от нашата класация. И двата микрофони са с USB свързаност, което значи, че директно ги включвате в компютъра и просто работят. Супер лесно, нали? Ето ги и тях:BEHRINGER C1U


Опитът, който имаме крещи, че няма как да сбъркате, ако изберете Behringer C1-U. Нашите основатели Кирил Димитров и Ангел Проданов са стартирали своя професионален път именно с него и в техните очи той се е доказал като златен стандарт. Защо да изберете него? C1-U е префектен за записвне на вокали и се справя еднакво добре и с мъжки, и с женски вокал, продаващ им яснота и чистота в записа. Също така той ще се справи отлично и със записите на някои инструменти, като китара, например. Този продукт не Behrginer е легендарен и ние Ви го препоръчваме с две ръце. Можете да го откриете на цена, варираща от 68 лв. до 120 лв.


ТЕСТ И РЕВЮ НА МИКРОФОНАAUDIOTECHNICA AT2020 USB+Второто ни предложение подобно на C1-U е качествен и бюджетен студиен микрофон, подходящ за записи у дома. Отново, той доставя изключително високо качество на записа и ниски нива на околния шум. Изключително подходящ е, ако искате да правите допълнително подкаст или да озвучавате. Просто го включете в компютъра и записвайте. Цената на този микрофон е по-висока, но C1-U не му отстъпва особено много в качеството. Можете да си го закупите на цена от 190лв. когато е в промоция 270 лв. редовна цена.


ТЕСТ И РЕВЮ НА МИКРОФОНА

Който и от двата микрофона изберете, няма да сбъркате! Постигнете целите си и бъдете артиста, който винаги сте искали да бъдете! ⭐️

24 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page