top of page

DIFFERENTT MEDIA

IMG_2648.png

BLOG

ТОП 8 СЪВЕТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ГЛАСА - ЧАСТ 2

Миналата седмица споделихме с Вас сбор от нашите съвети за развитие на гласа от първите 10 седмици, за които сме говорили в нашия инстаграм профил. Както Ви бяхме обещали, днес продължаваме и със следващите 8, като номер 18 е пресен от днес.


#11 - КОПИРАЙТЕ

Вземете колкото можете повече от любимия си изпълнител. Развитието е пряко свързано с добрия пример и него можете да откриете във Вашия артист-модел подръжание.


gif

#12 - ТИЧАЙТЕ... И ПЕЙТЕ

Знаете ли, че ако пеете докато тичате, Вие всъщност тренирате дишането си и подобрявате способността си да пеете и дишате докато сте изморени? Това ще Ви бъде полезно, докато сте на сцената.


gif

#13 - ПЕЙТЕ ПОД ДУША

Упражнявайте диапазона си ... докато пеете под душа. Точно така, това е един прекрасен начин да опознаете гласа си и неговите възможности. Какаво чакате? Грабвайте шампоана!


gif

#14 - ЗАКЛЮЧЕТЕ СЕ

Пробвали ли сте да седнете върху ръцете си, докато пеете? По този начин добивате една солидна опора и свързаност. Това Ви дава възможност да пеете много по-контролирано. Пробвайте.


gif

#15 - БАЛОНЧЕТА

Затворете уста и я напълнете с въздух, сякаш ще правите балончета. Това е едно много практично упражнение за дишане, докато говорите.


gif

#16 - БЪРЗО И БАВНО

Опитайте се да прочетете нещо много бръзо, а след това бавно Упражнявайте дикцията и концентрацията си. Това ще Ви помогне много, докато пеете.


gif

#17 - СПОРТУВАЙТЕ

Спортът е изключително важен за вокалното развитие. Благодарение на него подобрявате своята физическа издръжливост, както и дишането.


gif

#18 - ВОКАЛЕН ПЕДАГОГ

Най-добрата инвестиция за всеки изпълнител са редовните консултации с професионален вокален педагог. Необходимо е да има някой, който ще държи развитието Ви в релси и ще предотврати всякакви проблеми, които могат да възникнат по пътя.


gif

И ето, вече имате цели 18 идеи за това как да подобрите гласа си. Втурвайте се в приключението да опознаете своя глас и да се погрижите той да се превърне в най-добрата си версия. Вие сте звезди!


Ако съветите ни са Ви били полезни и искате да следите всяка седмица новите ни такива, можете да ни полседвате в инстаграм, където всеки петък публикваме нови

👇🏻20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page